| Zodiacul a întrebat:

Cine imi poate zice si mie ce se intampla daca un COPIL de 16 ani bea o bere la 2 litri singur...se imbata sau nubig grinbig grin rolling on the floor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NuConteazaShinee a răspuns:

Mai normal ar trebui sa se imbete, dar daca are experienta poate rezistathinking deci sansesele sa se imbata dupa parerea mea la 16 ani sunt undeva de 40 % sa zicem dar depinde mult de la om la om
Xcum 2 litri de bere e ceva.

6 răspunsuri:
| SweetMagzzx a răspuns:

Da normal fratemiu are 10 ani si bea bere fara sa stie tata cand il prinde...e vai vai vai

| BYU_5211 a răspuns:

Daca nu a mai baut alcool sigur se imbata!

| dudumihai a răspuns:

Daca berea are alcool mai mult de 4% se va imbata daca nu are experienta in trasul la masea

| FroddoLikesBlood a răspuns:

Dude,e clar ca se va imbata, sau poate e obisnuit cu alcoolul si pentru el o bere e un nimic. big grin
Ce vrei sa faci asta tu? Sau ai facut`o deja?laughing tongue

| midlleearth a răspuns:

Nu se imbata rau doar se ameteste cam tare...adica o sa stie cum il cheama si cati ani arelaughing)

| PinkPanther a răspuns:

Daca nu e obisnuit cu alcoolul, sau e obisnuit dar e obosit si nemancat se imbata. Daca e obisnuit sunt mai putine sanse. eu zic sa incerci