| chrystyan21 a întrebat:

Cine imi spune si mie cum pot sa ma ingras cu toate ca sunt fumator, insa fara pastile sau alte prostii. Cel mai bun raspun primeste funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emastelista a răspuns:

Mananca seara multa paine ciocolata paste fainoase nu face sport manca de putine ori pe zi dar mult si repede

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Treci pe tigare electronica!--- rezulta un dublu castig : ramai cu mai multi bani in buzunar + te ingrasi (caci trebuie' sa "rontai" tot timpul daca te lasi de fumat)! Numai bine!

| Cristina_4016 a răspuns:

Mananca regulat cele 3 mese pe zi si intre ele cate o gustare, un stil de viata linistit, fa-ti un program sa adormi in fiecare seara cam la aceeasi ora.

| chrystyan21 explică:

Sincer carne mananc chiar mai mult decat ar fi recomandat dar ma ingras foarte greu. Am arderile mai intense decat depunerile. am sa mai incerc, daca tu zici ca merge.

| chrystyan21 explică:

Oricum merci pentru sfaturi dar pe caldura asta nu am sanse sa mananc mult si des, oricum voi tine cont de ele. Mai astept raspunsuri si voi acorda o funda

| adelina_6073 a răspuns:

Mananca carne big grin big grin happy, ciocolate, si mananca seara tarziu de asemenea

| Bobo15 a răspuns:

Pai manaca si tu mancaruri grase cum ar fi shaorme hamburgheri pizza si in principal mancaruri asa grase si daca vrei sa mananci gratar mananca de porc e destul de gras.