| doctorandus a întrebat:

Cine isi trateaza cancerul dupa metoda dr. Calin Marginean? Pe cei care raspund "eu" ii voi propune la un premiu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

1. Nu poti sa raspunzi la o intrebare care incepe cu "Cine..." cu "Da".
2. Nu stiam nimic de omul respectiv, dar am gasit cateva articole scrise de el si la cum scrie ma indoiesc ca a terminat liceul, nicidecum o facultate.
3. La ce aberatii scrie sigur nici macar nu a trecut prin fata unei facultati de medicina. Deci titulatura aia de Dr. si-a scos-o de unde scoate si produsii de excretie metabolici. Sunt foarte curios daca are undeva postata diploma lui de terminare a facultatii, insa daca a facut facultatea la Timisoasa la privat, se explica, orice neandertalian ar putea sa fie medic daca face medicina la privat.
4. Cand dai doar exemple si raspunsuri pe jumatate, cerand ca pe urma lumea sa cumpere materiale video complete sau cartile tale ar trebui sa-i sune un clopotel oricarui om care vede lucrul asta.

PS: Mai sunt si locuri in care da sfaturi bune, insa mare parte din ce spune sunt aberatii fara nicio baza stiintifica sau statistica. Si eu pot sa spun ca am vindecat 50 de oameni de cancer prin masaj al pulpei degetului mare de la mana stanga, unde se afla cel mai important centru energetic din univers, daca nu aduc dovezi afirmatia mea e egala cu 0.

| doctorandus explică (pentru CuriousStuff):

Ok, am modificat.

| tatiana_2084 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Buna! Am aflat recent despre el. Nu pot spune ca zice rau ce zice, mai ales ca are in spate exemplul personal. Pot insa sa pun si eu o intrebare: cati dintre noi am fost sa cautam ajutor la somitati plini de diplome si am plecat cu retete scumpe si cam atat? Eu una am patit-o. Urat. Si va mai spun ceva: daca mergem la trei doctori, plecam acasa cu trei diagnostice diferite si trei retete diferite. Parca prefer sa duc un stil de viata sanatos si sa evit astfel sa ma imbolnavesc. Nu ca-l apar dar nici n-am auzit de cineva sa se planga ca i-a urmat sfaturile si i-a fost mai rau. Ce face el? Ne spune simplu: "-un mar pe zi tine doctorul la distanta".

12 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

La premiul Darwin, este? Dar trebuie sa mai astepti un an, doi, ca sa se califice pentru concurs.

| minrest a răspuns:

Chiar si domnul Calin Margineanu ar merita un premiu, pentru faptul ca cere ''pacientilor'', victimelor lui de fapt, sa nu faca radioterapie si citostatice. Cat de mare sa fie premiul, aici nu ma bag; cat considera instanta.

| xerxes1 a răspuns:

Am inceput acum 5 min sa-i urmaresc conferintele.
Multumiri pentru link.

| doctorandus explică (pentru xerxes1):

Ok, daca urmezi acest tratament, te rog sa-mi trimiti datele personale prin mesaj privat. Dupa aceea te poti considera intrat in cursa pentru Premiul Darwin.

| CuriousStuff a răspuns (pentru doctorandus):

Si chiar nobelURI, mai multe, la cate boli trateaza.

| xerxes1 a răspuns (pentru doctorandus):

Nu urmez nimic, doar urmaresc unele videoconferinte.Incerc sa-mi formez o parere. Tipul pare interesant.

| xerxes1 a răspuns (pentru xerxes1):

Am aflat ca este adventist, si inca unul fundamentalist.
Inchid un ochi si ma concentrez pe mesaj.
Tipul este tare.Invatacelul Curios este doar invidios.

| Letitia57 a răspuns:

Buna, mai este cineva pe aici cu care pot lua legatura? As avea cateva intrebari ca rog.

| doctorandus explică (pentru Letitia57):

Marginean este un medic bolnav psihic, el sustine ca se poate trata cancerul numai si numai cu fructe si legume.

Întrebări similare