| EkaBuBu a întrebat:

Cine ma ajuta FUNDA garantat! Am o problema destul de nostimatongue Sora mea mai mica >sughite: dar problema e ca azi a sughitat si s-a oprit iar peste o ora a inceput din nou si a continuat tot asa de 4 ori! Nu stiti care ar putea fii cauza? Sora mea are doar 4 anitongueCine ma ajuta dau Fundita si incercati sa imi explicati va roghappy multumesc anticipathappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mihaiefefe a răspuns:

Http://www.sanatateatv.ro/......tratament/
Asta zice cam tot...dar si mie mi se mai intampla sa sughit des si mult dar trece :)

3 răspunsuri:
| Niklauss a răspuns:

Asta i se intampla fiecarui om se zice ca te pmeneste cineva ca sa scapi incerci sa nu respiri pentru 5 secunde, bea apa fara iti iei gura depe sticla timp de 5 secunde, sau calea ce mai simpla mananca vreo 2-3 lingurite de zahar. Bafta cu sora ta imi e mila de ea. odata si eu am patit asa intr-o zi asa m-am enervat ca mi-a venit sa sparg cutia ai cu gazu. Funda?

| Gdeni a răspuns:

Sa zici doamne ajuta sa nu pateasca ca fata aia din sua care sughita de cateva saptamani sau de cel care a batut recordul la sughitat in 60 si ceva de ani, dupa s-a oprit brusc rolling on the floor

| mirciu1234 a răspuns:

Pai : sa bea apa, sa isi tina respiratia. sa stea cu capul in jos, sa se tina de nas, sa faca gargar, sa manance ceva sarat si sa se invarta. Apropo toate sughisurile provin de la sucuri[in special cele cu acid].