| aleniram a întrebat:

Cine-mi poate spune cât de eficiente sunt fiolele cu oțet de cidru pentru a scăpa de kilogramele în plus?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Stai linistita, Nu cumpara! eu am dat banii degeaba pe ele, luand pentru fata mea pentru o perioada de timp mai mare ca si kg date jos sa fie mai multe( ca deh, noi mamele va intelegem mai mult )dar e TEAPA! nu a avut macar 1 kg pierdut si sa stii ca a renuntat la dulciuri si sucuri complet, dar e Pacaleala, am investit niste bani Degeaba, asteptand sa se intample minunea... Am facut acum, o alta comanda de OMEGASVELT si asteaptam sa primim pachetul pentru a-l incerca si pe acesta, cu bine Lucien.

1 răspuns:
mira
| mira a răspuns:

Pot avea un rezultat numai daca sunt asociate cu o dieta recomandata de medic. O intreaga comunitate stiintifica lupta pentru a gasi remediile obezitatii. Daca niste fiole cu otet ar rezolva problema, crezi ca ar mai cerceta-o cineva? Fii atenta! Aceste fiole sporesc apetitul si pot irita stomacul.