| Steaua10 a întrebat:

Cine-mi spune cum sa scap de cosuri? Am 19 ani si tot le mai am inca. M-am saturat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Eu sunt cu un an mai mica decat tine si au inceput sa-mi treaca usor-usor dar tot mai am ceva. Uite ce am incercat eu si sper sa aiba efect si la tine daca ai tenul gras:cateva seri la rand te dai cu saprosa, de la farmacie, dupa ce te-asi spalat pe fata si il lasi toata noaptea pe fata pana a doua zi. Apoi, mai alternezi si odata la ceva timp mai te dai si cu Mibazon sau tinctura de propolis.Saprosanul iti va usca cosurile, iar Mibazonul si propolisul iti va face sa dispara roseata lasata de ele/semnele.

| Lorena_9308 a răspuns:

Pai la varsta ta ar fi trebuit sa-ti treaca deja. cred ca ar trebui sa mergi la dermatolog, poate iti prescrie ceva tratament (posibil ceva lotiuni sau chiar pastile asa a avut o colega) si trebuie sa ai grija si la alimentatia nesanatoasa, cafeaua, grasimile, cicolata, mancarea fast-food predispun aparitia cosurilor. nu incerca sa iei singur tratamente pentru ca nu va functiona. sper ca ti-am fost de folos

| legionarul a răspuns:

Poti incerca tratament cu argila: aplici peste ele, lasi cateva minute si te speli bine sau te poti duce la dermatolog.

| sexlove a răspuns:

Fa sexbig grin.pe bune eu asa am scapat