| Larysa95 a întrebat:

Cine poate sa imi spuna cum as putea sa scap de cosuri?sad..nu le mai suport~x(... ajutati-mapuppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| tzus a răspuns:

Ai putea incerca cu masti naturaliste, sau timp de o saptamana sa folosesti argila cu apa si dupa o mai folosesti 1-2 pe saptamana pana dispar....sau o poti combina cu altceva in functie de tenul tau....sau masca din 1 cub de drojdie si 2 lingurile de praf de copt cu putina apa ( pentru puncte negre daca ai).
daca nu mai poti folosi masti de la marca gigi sunt foarte bune dar si cam scumpe...in cel mai rau caz te poti duce la salon si in 4-5 sedinte poti scapa de ele si costa in jur de 90 de lei ( depinde de salon)...acuma depinde si ce fel de cosuri ai.ma refer sa nu fie o acnee severa, chesti de genu.(cosmeticiana)

| vnvrgvskjdv a răspuns:

Doar masti naturale. Fara chimicale.Trebuie sa actionezi si din interior si din exterior. Spun din experienta proprie.Nu mai manca carne de cat foarte putina si redu din grasimi si proteine. Dupa ceva timp vei vedea ca dispar.Eu am tinut postul craciunului si am scapat de marea majoritate.Si uite cu ce te poti trata din exterior:cu suc de aloe sau de lamaie sau o masca din 3 lunguri de miere de albine si o lingurita de scortisoara.Da-te cu ea seara si dimineata te speli.Dormi cu un prosop sub cap pentru ca scortisoara pateaza.Mie asa mi-au trecut.Bafta!

| Strumpfi a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un dermatolog, pentru ca el poate sa-ti spune ce e mai bine pentru tenul tau.
Si nu le "stoarce".Asa provoci rani care lasa semne chiar si dupa ce se vindeca.
:*

Întrebări similare