anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine poate sa ma ajute si pe mine? mi-a fost facuta o obturatie de canal la 2 dinti cariati si mi-a fost pusa o substanta alba mai tare...acum trebuie sa mai merg sa termine dentistul... dar am o curiozitate care ma omoara. Dupa ce se termina toata operatia asta dintii mei vor arata ca toti ceilalti sau chestia aceea alba se va vedea mereu asa? crying((("

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ce ti-a pus stomatologul este un ciment provizoriu pe care il va scoate afara inainte de a-ti pune plomba definitiva. Daca alegi plomba foto, sa stii ca acestea sunt de diferite nuante de alb si medicul o va alege pe cea care ti se potriveste dintelui tau astfel incat diferenta dintre dinte si plomba va fi insesizabila.

| adryanna_7314 a răspuns:

Si eu mi-am plombat cativa dinti si nu s observa nimic, nici o diferenta! ca atunci cand ti-o plombeaza definitiv, iti alege culoarea dintilor tai, s nu s observe.

| Koala4 a răspuns:

Acea substanta alba pe care ti-a pus-o dentistul este temporara. Plomba pe care ti-o va pune va arata mult mai bine.