Am luat clorocalcin combinat cu vitamina k la sfatul unei prietene farmaciste pentru a-mi intarzia menstruatia pentru ca plecam la mare.Am urmat acest tratament 7 zile iar dupa 2 zile de la intreruperea lui am avut "o tentativa" de menstruatie timp de o zi.A trecut o saptamana de atunci si observ ca nu mi-a mai venit.Ar trebui sa ma ingrijorez....nu stiu ce sa fac....mai ales k peste o saptamana iar plec la mare..sa ma astept la "surprize"? La aceasta intrebare a primit un raspuns autorizat de la un medic. Dr. Mihnea Dragomir - Medicina de familie, Bucuresti :Este improbabil să urmeze, sa fie surprize. Tentativa de menstruaţie a fost chiar menstruaţie. Nu s-a putut desfăşura ca de obicei, deoarece vitamina K se acumulează �n corp. Este de aşteptat ca următoarea menstră să vină la vremea ei. Poti intreba si tu o farmacista experimentata deoarecesunt convins ca va stii sa-ti dea raspunsul corect. Sper ca am reusit sa te ajut.
Nu te juca cu asa ceva, daca esti putin mai atenta pe timpul menstrei nu o sa ai surprize, ma refer la igiena, te poti scuza la cei de fata si mergi sa-ti faci igiena necesara in timpul menstrei mai devreme ca altadata, ai inteles ceva sau vrei mai pe romaneste?
Ioana06i întreabă: