Uleiul de masline e ma mult pentru tenul fainos
dar daca vrei sa scapi de cosuri recomand fondul de ten de la Avene. Este un produs dermatocosmetic noncomedogenic (nu astupa porii). Eu pana mai acum cateva luni foloseam numai produse ieftine si am inceput sa am probleme cu tenul: roseata, mancarime, cosuri, pete, etc.
Am inceput sa ma documentez serios despre cosmetice si intr-un final m-am oprit la fondul de ten Avene (pe care nici eu nu il folosesc zilnic); crema Hidrance Optimale legere (crema hidratanta de zi cu SPF 20 si cu particule care absorb sebumul).
Mi-am mai luat gelul de curatare de la vichy si gelul de curatare de la bioten/ elmiplant.
Avene si Vichy sunt intr-adevar produse scumpe (fondul de ten este aprox 70 RON) dar mai bine ma abtin de la alte cumparaturi si am grija de tenul meu caci pentru mine aspectul pielii este prioritar.
Bună.
Uleiul de măsline este pentru hidratare.
Pentru coșuri poți folosi tinctură de propolis, un tonic antiseptic.
Pa, pa.
Daca iti doresti sa ai un par moale si matasos, atunci ai nevoie de un balsam. Si ce poate fi mai bun si mai sanatos decat un balsam natural?
Ai nevoie de:
• 1/2 cana de miere
• 1/2 lingura de ulei de masline
Timp de actionare: 30 de minute
Pentru acnee:
- 2 linguri faina de secara
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 lingura miere
- 1 g Laptisor de matca
Masca se pastreaza pe fata timp de 30 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.
- 1 lingura miere
- 1 lingura avocado zdrobit
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 g Laptisor de matca
Din aceste ingrediente se obtine o pasta ce se intinde pe fata, lasandu-se sa actioneze timp de 30 de minute.
Nu stiu sa fie bine pentru fata. STiu ca ajuta la crestera parului. la unghii[intareste ] si ca medicament ptconstipatie.in rest?
Daca pielea ta este grasa uleiul de masline iti va face si mai multe cosuri. El este bun ca sa te dai cu el prin preurul ochilor atunci cind iti faci bai (si te sfatui sa le faci daca ai cosuri) la fata cu romanita, dar petele nu dispar.
anonim_4396 întreabă:
zSchizophrenic întreabă:
Carmen133 întreabă: