Sunt pastile si unguent Aciclovir, eu folosesc pastilele si sunt extraordinare, daca le utilizezi pe ambele vezi rezultate in scurt timp :*
Si eu am avut acum o luna...am pus putina pasa de dinti pe rana...am inteles ca pasta de dinti nu este cea mai buna solutii e dar macar scapi de dureri
Exista niste ungunte la farmacie.
zovirax sau aciclovir aa si mai era unul care are o denumire mai ciudata:d se num flocinolon primul stiu ca e cel mai bun
Acivlovir crema este extraordinar, daca pui de la inceputul simptomelor, opreste evolutia herpesului, miraculos. Se aplica pe herpes de 5-6 ori pe zi. Nu este scump, costa in jur de 3 lei. Pastrezi tubul la frigider si il poti folosi chiar si un an de zile.
Aciclovir, Herpes Stop, Zovirax... dar si sa mergi la un dermatolog, nu ar stica.
Nu e o problema cand te ustura de fapt atunci nu le mai dai voier sa inaitezesi nu ii lasi sa se dezvolte in pace, e foarte bine, dar daca sunteti o persoana sensibila nu va riscati cumparati crema aciclovir sau puneti peste rani propolis. Desigur sunt multe leacuri "babesti" dar nu mai dau randament si nici nu-s prea rapide in zilele noastre. Sfatul meu cautati un medic si punetii intrebari despre un tratament rapid.
anonim_4396 întreabă: