Zeama de varza dauneaza grav sanatatii. Bea ce ai baut cu o zi inainte sau bere cat cuprinde. Cui pe cui se scoate. Banuiesc ca nu cu zeama de varza te-ai imbatat...
Cum zice leonardk...berea e sfanta! Si poti sa incerci si un dus mai racorit, asa. dus! Nu baie, sa nu te ineci naibii.
) am trait-o si eu ieri, si altaieri, bausem pana dimineata. Bea cat mai mult lichid. Existau si pastile speciale, vezi pe Internet, nu m-a interesat niciodata asa ceva.
P. S. ce bine e sa te trezesti dimineata si sa fii fresh
Cafea cu lamaie functioneaza bine. Si un pahar de lapte sa iti ia senzatia de gura punga.
Bea o cafea tare apoi mananca sanatos... iti zic asta caci nu vreau sa-mi imaginez ce fata ai cand gusti zeama de varza
xoxo, mary
Zeama de varza, muraturi sau un kinley, iar merge f bine un iaurt sau o smantana, urate sunt starile astea
Incearca in seara cu bauta sa iei o pastila de aspirina inainte de culcare, in cazul in care uiti ia a doua zi 1-2 pastile de piracetam...iti oxigeneaza creierul mai bine si sporeste circulatia sangelui. e bun si pentru tinere de minte eu il luam in perioada examanelelor...sa nu iei prea multe (iti va da stare de somnolenta). distractie placuta!
Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' ... întreabă:
Carmen133 întreabă: