| vladutzumuresan1996 a întrebat:

Cine stie vreo metoda simpla de a scapa de febra musculara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Aspirina.

| EnvyU a răspuns:

Aspirina si odihna, ce as vrea sa mai fac si eu febra musculara laughing e cel mai bestial sentiment cand te dor muschii ahhhh, continua sa faci miscare, flotari, abdomene, odata ce ai facut febra nu astepta o saptamana pana faci iar miscare ca nu ai facut nimic.

| nlko a răspuns:

Miscare.

| mihaiwz98 a răspuns:

Eu stiu ca pentru a combate febra musculara chiar daca e ciudat e recomandat sa faci miscare care sa-ti solicite grupele musculare afectate.Eu procedam asa si trecea mai rapid

| GangsterQuinn a răspuns:

Mananca mult ZAHAR!

| deyu121 a răspuns:

Eu iti recomand cativa pasi. Poti alege ce vrei:
1)Masajul.
2)Un dus cu apa nici prea rece nici prea calda
3)Bea multa apa(nu suc, APA)
4)Putina odihna
Funda? Doar daca vrei, desigur

| CristinaDanciu a răspuns:

Apă cu zahăr şi n-ai probleme!

| AndreiSadMan a răspuns:

Daca faci sala sau un sport cel mai bine merge un dus nici rece nici cald dupa se numeste vasconstrictie echilibreaza tesutul muscular, mai ia niste apa sa hidratezi musculatura sa se intinda si o aspirina si in 2 ore merge ca untul

| Denisica-gabriela_Petrache_1977 a răspuns:

Stai întins în pat o creme apoi ppți face niște exerciți cum ar fi fandări

| Tumblirish a răspuns:

IA CALCIU LACTIC FRATE..auzi ca zaharlaughing

Întrebări similare