| alina_5456 a întrebat:

Cine stie vriu remediu pentru vergeturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IoanaTempah a răspuns:

Uite niste remedii big grin :

Reda-i supletea pielii tale cu cele mai bune remedii naturale Exista mai multe metode. Cele mai eficiente -dar si cele mai costisitoare si dureroase - sunt operatiile estetice. Si mai sunt si tratamentele naturale. Singurul dezavantaj ar fi ca efectele nu se vad imediat. Dar odata instalate, nu se mai pierd. Mai ales daca mentii tratamentul de intretinere - nu in fiecare zi, ca la inceput, dar macar o data pe saptamana...
AMESTEC-MINUNE. Combina 6 linguri de ulei de masline, 6 linguri de gel de aloe vera (asta e, jumulesti planta de pe balcon, ea va fi fericita ca iti este de folos), 4 fiole cu Vitamina A, 4 fiole cu Vitamina E si 4 fiole cu elastina

toate acestea de la farmacie. Maseaza zonele afectate in fiecare zi.
GALBENELE SI PROPOLIS. Un amestec clasic in tratamentul vergeturilor este cel de crema de galbenele in care s-a adaugat tinctura de propolis atat cat sa se Apar atunci cand corpul trece prin schimbari rapide in perioade scurte de timp, cum ar fi sarcina sau o ingrasare brusca transforme intr-o pasta - dar nu lichida. Asigura-te, mai intai, ca nu esti alergica la propolis.
ZAT DE CAFEA. Maseaza-te usor cu zat de cafea, dupa care te clatesti cu apa rece si repeti masajul - cu ulei de masline.
CEAI DE IEDERA. Se aplica, zilnic, comprese pe zonele afectate. Efectele se vor vedea in cateva saptamani. Iedera poate fi combinata si cu: cretisoara, coada-calului si lemn-cainesc.

2 răspunsuri:
| kris666 a răspuns:

Sincer si cu cea mai mare parere de rau, nu exista. adica, daca vergeturile tale sunt fine si "noi" foloseste creme speciale si ai sanse sa dispara, altfel nusad. eu mi-am luat o crema de la avon (desi nu sunt adepta acestei firmebig grin) pentru vergeturi, si la inceput efectul a fost chiar wow, dar dupa un timp nu am mai observat modificari...ai grija sa nu iti apara altele noi pentru ca cele existente nu o sa dispara prea curand.

| vanessa1075 a răspuns:

Iti spun sincer.m-am confruntat cu ele timp de un an si jumatate.am incercat toate metodele naturiste dar toate sunt apa de ploaie...de curand am descoperit o cema minune.este de la ivatherm si se numeste Ivatherm Resveratrox V anti-vergeturi.sunt socata de efectul ei. se vad imbunatatiri de la o zi la alta. costa 77 de lei si o poti cumpara de la orice farmacie. Succes! happy