M-am lasat de fumat de peste 50 de ori pana acum, din pacat m-am si apucat iar In orice caz iti pot spune ca prima saptamana este mai greu, a doua merge iar in a treia nu mai ai treaba.
Cam 2 saptamani a durat la mine.Am evitat cat am putut locurile cu fumatori in acest timp.
La mine nu a durat nici o zi. Dependenta si-a spus cuvantul. Se pare ca nu am vointa.
Sevrajul dureaza 14 zile, iar perioada de adaptare a organismului la noua conditie, 21 de zile.
Eu nu am fumat niciodată, dar am avut ambii părinți fumători. S-au lăsat amândoi după peste 20 de ani de fumat. La tata sevrajul a durat cam 2 săptămâni iar la mama mai deloc, pentru că și-a pus plasturi nicorette cu nicotină. I-a fost ușor să renunțe și are 5-6 ani de când nu a mai fumat deloc. La plasturi a renunțat după o lună, dar se pot folosi și un timp mai îndelungat, gen 3 luni. Încearcă așa, îți va fi mai ușor să treci peste etapa cea mai nasoală.
Succes!
Hmm iti pot spune bunicul meu care a fumat timp de 40 de ani
si s-a lasat instantaneu pentru ca a vrut sa stranga bani de o masina
si a fost asa hoarat incat nu a mai fumai pana in prezent si si-a luat masina la care visa...
ce voiam sa spun e ca s-a lasat asa pentru ca stia ca nu-i face bine si putea strange bani.
Trebuie sa ai o vointa de fier si sa te gândești la altceva orice altceva.
totul e psihic, fa altceva, ca de exemplu hmm danseaza (nu imi vine alt exemplu acum.)
Bafta, abține-te
esti de apreciat
Problema mea este ca obisnuiam sa fumez exagerat de mult, minim 30 de tigari intr'o zi in care sunt foarte ocupat, imagineaza'ti cand stau si frec menta, daca ar fi totul psihic atunci nu as mai avea senzatia asta de "foame" in corp care este pana la extrem, acum ca sunt in fata pc-ului, imagineaza'ti cand fumeaza cineva langa mine, imi vine sa plang... eu vreau sa stiu de la un fost fumator mai mult sau mai putin cat timp a durat in cazul lui senzatia asta, macar sa am idee cat timp "sufar".
3 luni daca nu simti fum de tigara sau nu stai in preajma tigarii.dar cum asta este imposibil 9 luni! Dar Vointa sa nu-ti lipseasca din program! Bafta!
Metode pentru "lasat de fumat" :
1.Mananca seminte zilnic! Uiti de tigara si ai gura ocupata!
2.Stai un preajma persoanelor care nu vrei sa stie ca fumezi!
3.Ambitia! Nu pui deloc tigara in gura si vei reusi!
4.Tot timpul sa ai tigari in casa sau indemana! Stiind ca nu ai tigari in casa sau deloc iti va creste "pofta" si nu rezisti! Stiind ca ai tigari si daca vrei sa le lasi nu fumezi!
5. Miroase o tigara timp de 5 minute in fiecare zi..sau cand iti vine sa fumezi! Mirosul de tutun este placut pentru fumatori dar mirosind mai mult ti se va face sila de ele!
Metode testate! Eu am reusit in 8 luni! Dar merita! Daca urmezi vreo metoda din cele 5 Scapi mai repede! Daca le faci pe toate ..in maxim 2 luni vei fugi de tigari! Fratele meu a urmat cele 5 metode si a scapat in 35 de zile! Bafta!