| iuliclaw a întrebat:

Cineva care sufeara de depresie trebuie sa i se adreseze psihologului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Teo a răspuns:

Da.Pentru ca atunci cand esti intr-o depresie nu mai ti cont de ce faci si se poate ajunge la ceva foarte urat.Cel mai bine e sa mergi la psiholog si sa te descarci sufleteste la el.

9 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

Da,neaparat,pentru ca este o boala neurovegetativa,si care tr tratata si cu medicamente, netratind-o se agraveaza, psihicul este tot mai slabit si pe urma se inbolnavesc si celelalte organe.Insa un rol deosebit are si subconstientul tau,impunindu-ti dorinta de a scapa de depresii,de a socializa,de a te plimba mult in aer liber, si a te bucura de tot ce-ti face placere, de-ati face prieteni cu care sa intreprinzi tot felul de activitati care-ti va sustrage atentia de la boala.Mult succes, si sanatate

| Alyra a răspuns:

Depresia este o boala foarte grav cu care cam greu poţi trăi. E groaznic să fi tot timpul trist, să n-ai chef de nimic, etc.
Deci dacă are curajul, eu îl îndemn ca să meargă. Eu n-am curajul ăsta. Oricum, urez succes în viaţă tuturor celor care citesc acum întrebarea asta.

| Chris a răspuns:

Daca nu are cui sa se adreseze, daca se simte singur inconjurat de lume, daca... da. Dar nu uita, depresia e o boala, trebuie tratata!

| alexmircescu13 a răspuns:

E cea mai buna solutie. Nu ar fi rau daca persoana respectiva ar sta de vorba si cu un preot. Sanatate!

| passenger a răspuns:

Da,poate chiar psihiatrului straight face
PS: Dar de unde stii ca suferi de depresie daca nu ai stat de vorba cu un doctor?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazuri destul de dificile da, poti consulta un psiholog.dar daca este ceva mai minor poti sa incerci lucruri noi care pe parcurs te vor ajuta sa treci peste asta. sper ca te-am ajutat!

iulyka

| alexbordei93 a răspuns:

"Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament." Sunt de acord cu anuntul de pe Cite cel mai bun sfat este acela de a consulta un doctor. Stima.

| blacksky a răspuns:

Nu stiu cred ca nu, in general depresia o tratezi cu prieteniihappy