Durerea maxilarului când mănânci poate sa fie de la mușcătură strâmbă sau măselele de minte, adică ar fi bine sa mergi la dentist pentru asta, însă dacă ai febra ai putea avea o infecție în corp sau o răceală. Evident astea sunt părerile mele, continua sa iei antiinflamatoare și mergi la doctor.
Salut, eu zic ca nu au treaba una cu alta. Nu stiu cand ți-ai facut ultima oara o raduografie, dar ar fi bine sa consulti un medic stomatolog. Ca idee, s-ar putea sa ai o infectie la radacina unui dinte. Ia un creion de lemn si musca ferm pe el cu fiecare dinte, daca durerea este mult mai intensa la un anumit dinte, atunci e exact ce iti spuneam mai sus. In acrlasi timp s-ar putea sa fie vorba de afectiuni ale ATM-ului sau musculare. Dar chiar iti recomand sa faci testul cu muscatul pe creionul de lemn, eu pe infectie periapicala mizez.
Ce sa musc? Ca eu abia manc o cireasa, sarmala, napolitana, pufulete... si alea nu fara dureri. Radiografie am la dantura tot anul asta facuta. Faza e ca am si genunchiu cam umflat
Deeaandreea9156 întreabă: