| PisicaAristocrata a întrebat:

Cineva cunoscut are in ambele palme,sub degetul inelar ceva care se simte ca si cum ar avea un obiect mic si tare sub piele. N-as putea sa explic exact cum sunt,dar au aparut la ambele maini. In plus,nu-si poate tine degetele perfect drepte din cauza acelor "intarituri".Nu se vad,decat daca atingi palma intinsa, atunci le simti. Persoana a avut ceva probleme cardiovasculare.Stie cineva ce pot fi acele "chestii" de sub inelar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Pot fii depuneri de calciu care formeaza monturi

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

E posibil sa fie ceva de pe la oase, nu ar fi mai bine daca ar merge la un medic ca sa vada ce se intamplat, findca.

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| Prici a răspuns:

Probabil ai doar bataturi, adica piele care s-a intarit. nu-ti fa probleme, in cateva zile o sa se dezlipeasca acea piele si o sa se regenereze

Funda?happy

| liliacALB a răspuns (pentru Prici):

Omul a zis asa: ".Nu se vad, decat daca atingi palma intinsa, atunci le simti. " Nu pot fi bataturi. Asa m-am gandit si eu. Funda repede. laughing

| Prici a răspuns (pentru liliacALB):

Eh... repede te trezesti tu sa critici. in loc sa ajuti critici
Si cu ce te derajneaza daca cer funda?

| liliacALB a răspuns (pentru Prici):

Suparici, nu ma deranjeaza deloc. Am ras si eu de tine putin. Imi cer scuze pentru asta laughing

| PisicaAristocrata explică (pentru Prici):

Nu e vorba de mine, n-ai citit intrebarea?