Face rau doar in masura in care nu prea mai poti dormi, asemanator cu cafeaua dar nu cu acelasi efect puternic precum cafeauna bineinteles.
In rest nu are ce rau sa faca.
Eu insa nu as manca ciocolata si/sau nici nu as bea ciocolata calda inainte de culcare, inainte de culcare poti bea fie un pahar cu lapte caldut fie un ceai caldut.
Sunt si persoane precum maica'mea care bea cafea la ora 22 si la 23 doarme fara probleme, dar acestea sunt exceptii.
Eu beau cafea cu 2 ore inainte de culcare doar cand nu vreau sa dorm in acea noapte
Ca si sfat ti-as recomanda sa bei ciocolata calda dimineata sau oricand in cursul zilei dar nu inainte de culcare sau seara
Ce faci noaptea Simpatic
Ca sa iti raspund, o sa iti citez dintr-o manea, ca sa para ca si eu sunt 'meltean' in ochii (in)cultilor care se cred superiori pe TPU desi ei sunt vai de ei (am facut aceasta precizare ca dupa aceea auzeam uite cultul asta asculta manele dar zice mereu urat de pesti, tarfe si inculti, NU ascult manele sunt autodidact si ironic doar!)
"noaptea cu baietii, noaptea facem frectii, noaptea pe la ora 3 le facem praf pe femei"
https://youtu.be/RnKmCe9jA00?feature=shared&t=57
Multumesc de raspuns, oricum ai dat un raspuns fain)
Cicolata calda contine mult zahar, nu este recomandat sa consumi seara daca vrei sa ai un somn linistit, nici laptele contrar opinilor deoarece este foarte greu la stomac, te poti trezi balonat, nu mai consuma nimic macar cu 2 ore inainte de culcare.
Serios? Cine te obliga sa pui zahar in ciocolata calda?
Nu e vorba sa pui, e vorba ca, contine deja.
Beau destul de multa apa cu o ora inainte sa ma culc sa zic asa sau chiar si juma' de ora, dar sincer Nu ma trezesc chiar deloc sa ma duc la baie... oricum pe internetul asta Nici numai stii ce sa bei sau sa mananci
Reteta mea pentru ciocolata (o cana): trei lingurite de cacao + apa fierbinte. Fara zahar, fara lapte, fara nimic altceva.
Asa este, ciocolata ori cafeaua bauta seara, face rau si te tine treaz fiindca contin cofeina care stimuleaza ativitatea, te agita, in loc sa induca un somn linistitor.
Seara bea un ceai de tei, ca sa dormi linistit si repede.
Daca te referi la procentul de cacao, care este aproape inexistent in orice plic, nu are niciun beneficiu.Citeste ingredientele de pe plic.Mai sanatos este sa iti faci tu acasa o cana adaugand lapte, cacao si miere, scortisoara etc. pe timpul zilei.
Daca te referi la mizeriile alea sinistre la plic, ia si citeste cu atentie ce contin. Nu au nici un beneficiu la nici o ora.
Beau mereu, n-am nicio problema de sanatate. Dar e mai sanatos sa bei cacao cu lapte.
Bea o cană maxim cu 2-3 ore înainte de culcare, că n-are nimic. Cantitatea de cofeină e foarte redusă.