Te va durea cand o vei decalota pentru sex, gîndeste te ca inca operatia este proaspăta, si la un deget daca te tai dureaza cel putin o saptamana vindecarea, mai asteapta nu forta acum cu sexul ca riști, cel mai bine mai asteapta daca poti macar o lună, stiu ca va fi greu, dar nu cred ca vrei sa te re operezi din nou., si atentie si cu masturbarea este acelasi lucru fortezi si rupi ațele, nu te doare penisul cand ai erectie( cand se scoală?) deci daca faci acum efort nu e ok.
Salut!
Ce sa mai decalotez? Prepuțul este tăiat complet jur împrejur
Nu la erecție chiar nu m-a durut de loc și am avut erecții după 5 zile de la operație
Întreb doar sa știu cum se va simți la prima relație intimă, la prima masturbate și tot așa
Nu o voi face acum oricum, mai aștept 3, 4 săptămâni fiindcă nu i vindecat complet locul și atele nu s au topit încă.
Salut! Masturbarea va fi puțin mai dificilă la început ținând cont că prepuțul a fost îndepărtat complet și în erecție nu mai ai suficientă piele care să asigure mișcarea sus-jos pe penis. Probabil va fi necesar să utilizezi lubrifiant. Cât despre sex cred că va fi mai plăcut decât înainte și este posibil să reziști ceva mai mult.