Am avut de 3 sau 4 ori, cand locuiam intr-un camin cu toalete la comun pe etaj. Prima data mi-am facut antibiograma, mi-a iesit o tulpina de Escherichia Colii sensibila la Ciprofloxacin. Asa ca de fiecare data am luat Ciprofloxacin cate 10 zile de la primul simptom, asociat cu un antiseptic urinar (o data, cand nu aveam bani sa-mi cumpar altceva am baut cate doua lingurite de albastru de metil pe zi).
Bună.
Numai un control medical o poate diagnostica și un tratament adecvat. Nu mergem pe presupuneri, ci pe certitudini!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1205
Sănătate.
Pa, pa.
Cistita este o infectie a cailor urinare,datorata,bacteriilor,caile urinare f scurte,falsa igiena a zonei intime,contact sexual,sarcina,corpuri straine in vezica(pietre,cateter),cu symptomele de:urinare, chiar daca cantitatea de urina mica,usturime si intepaturi la urinare,dureri in zona vezicii urinare,urina urit mirositoare si eventual singe in urina,eu o tratez cu antibiotic,spasmolitice,analgetice, caldura, lichide peste 3 L pe zi si o toaleta intima corecta, iti doresc sanatate
Mysteryossa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
9999991 întreabă:
Mario1996 întreabă: