El are un maxim de 4 ore, dar depinde si de fluctuatia menstruatiei tale, daca este mai abundenta sau mai scazuta. Important este ca sa nu depasesti aceste 4 ore sub nicio forma, chiar daca sa ziceam ca esti pe la sfarsitul menstruatiei si nu iti mai curge asa mult trebuie sa il schimbi pana in 4 ore.Mai ales acum pe timp de vara este indicat sa il schimbi mai des.Si dupa fiecare schimbare sa incerci sa te speli sau cel putin sa te cureti cu servetele umede.Ar fi bine ca acum pe perioasa de vara sa folosesti un servetzel umed de fiecare data cand mergi la toaleta asta va tine cat de cat zona curata si bacterile departe.Desi eu te-as sfatui ca pe timp de vara sa renunti la absorbante si sa folosesti tampoane, astfel iti vei avea si tu parte de un de comfort, si vei scade numarul bacteriilor si chair riscul unei infectii. Tampoanele au un maxim de 8 ore, dar iti recomand sa le schimbi mult mai des gen tot 4 ore. Daca nu ai folosit pana acum pentru ca esti virgina sa stii ca nu este nicio problema in a folosi, nu iti va afecta deloc himenul.Incearcale pe cele mini, iar daca ai sangerari mai abundente pe cele normale excludele pe cele super fiind prea mari. Sper sa te fi putut ajuta.O zi buna.
Scurgerea menstruala acumulata pe absorbant il va face umed. Datorita substantelor continute de scurgerea menstruala un absorbant folosit timp de 15 pana la18 minute poate deveni un teren de crestere pentru bacterii. Multe femei pot simti ca absorbantul folosit miroase sau cauzeaza sentimentul de disconfort si mancarime. Acestea se datoreaza bacteriilor care s-au inmultit cu rapiditate. De aceea absorbantele trebuie schimbate des. Absorbantele obisnuite folosite timp de doua ore acumuleaza multe bacterii la suprafata. In timpul perioadei menstruale, femeile au, in general o rezistenta mai scazuta a organismului si bacteriile care patrund in corp prin vagin pot cauza boli. Astfel multe dintre bolile genitale pot fi cauzate de absorbantele folosite. Deci este important sa se aleaga absorbante cu o mare putere de absorbtie si care mentin suprafata uscata.
Tu te informezi pe net pentru problemele feminine?))
Oh,alaltaseara am raspuns unei intrebari care suna asa
"Dati-mi si mie link-uri cu poze cu baieti goi care joaca fotbal "
Si nici macar nu am primit fundita pentru toate ororile vazute in timpul cautarii.
))))) Nu a fost multumita de raspunsul tau.
Erau prea baieti pe la mijloc, poate voia mai barbati.Te-am pupat, ciao!
Super tare! Cat timp crezi ca dureaza dragostea? Cam acelasi lucru intrebi si tu.Un raspuns corect este al lui Valentingb... funda pentru el!
Normal, un absorbant se schimba 1 data la 4 ore, depinde cat de bine absoarbe
VampireDeea144 întreabă: