Depinde de organismul fiecaruia cat este de puternic, noi nu avem de unde sti numai un medic poate spune asta
Racoaica? Ce treaba are asta.Nu poti niciodata sti cat mai are de trait,depinde de multi factori (tipul de cancer, varsta, sex, conditia fizica si mentala, tratamente samd).In principiu un stadiu avansat si un cancer diseminat nu are prognostic bun deloc.Se poate sa traiasca si cateva luni sau cativa ani...nu se stie niciodata.In principiu medicul curant se poate pronunta cu toate ca s-au vazut si minuni, si pacientul a "dezamagit" previziunile medicale in sensul ca a dus boala pe picioare si ani buni, ori chiar s-a vindecat.Dar astea sunt... minuni, adica foarte rare.Multa sanatate!
Dacai racoica nai scapare iaca ce conteaza
Nu stiu de unde ai facut tu asocierea (rac-cancer), dar nu are nici o logica.In afara de domeniul astrologic, nu-i nici o legatura.Parerea mea.
Eu sunt din moldova si aici la cancer se mai spune> rac...iar cancerul feminin > racoaica
E ok.Astea sunt detalii lingvistice si nimic altceva! Si in astrologie la rac se mai spune si cancer Ce, toti racii au cancer? (Doamne fereste! ) Fii pe pace!
Ma scuzi dar totusi poti raspunde la intrebarea principala? pentru mine asta conteaza...
Un pic de atentie, ti-am raspuns deja! :
17 Octombrie 2012 17:22
Cocochannel a răspuns:
Racoaica? Ce treaba are asta.Nu poti niciodata sti cat mai are de trait, depinde de multi factori (tipul de cancer, varsta, sex, conditia fizica si mentala, tratamente samd).In principiu un stadiu avansat si un cancer diseminat nu are prognostic bun deloc.Se poate sa traiasca si cateva luni sau cativa ani...nu se stie niciodata.In principiu medicul curant se poate pronunta cu toate ca s-au vazut si minuni, si pacientul a "dezamagit" previziunile medicale in sensul ca a dus boala pe picioare si ani buni, ori chiar s-a vindecat.Dar astea sunt... minuni, adica foarte rare.Multa sanatate!
Raspunde
Mda. mersi
Pai poate cineva stie astfel de persoane, este vorba despre un barbat, 50 de ani dar nu arata nici de 35, adica este in forma, pina acum a fost sanatos tun deoarece se ocupa cu sportul acum insa a aflat ca e in asa situatie, aproximativ cit are de trait daca e asa de grav?
Depinde de la om la om, depinde daca a facut metastaze, daca a facut citostatice asta in cazul in care i s-au dat sa faca, cuma raspuns organismul in urma tratamentului, unii traiesc o zi altii traiesc si mai bine de 20 de ani, de asta spun ca numai un medic se poate pronunta in asa ceva in urma investigatiilor facute