| We will meet one day, but not today... a întrebat:

Cit usturoi pe zi trebuie sa mincam mai ales in perioada rece a anului?

Si e bine sa mincam pe noapte? Seara, la cina, avind in vedere ca iau cina ep la 21-22 din cauza serviciului.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| remus a răspuns:

Suficient o bucata (catel) dimineata, nu deranjaza nici seara, eu folosesc de cum vine frigul, tinctura de propolis 25-30 picaturi intr-un pahar cu vin rosu si un catel taiat in 4 pentru a fi mai usor inghitit. nu este recomandat sa mancam noaptea, motivele sunt multiple. multa sanatate!

| micurutza2005 a răspuns:

Pai 2-3 catei cred ca ajung dar nu e bine ca mananci asa tarziu seara incearca sa mananci la serviciu mai devreme cumva chiar daca rontai ceva nu stiu dar acasa sa nu mai mananci foarte mult la ora 21-22 eventual un pahar cu lapte sau amestecat cu cereale sau biscuiti, sau un iaurt, un gratar de piept de pui sau o salata de legume crude razalite amestecate cu piept de pui sau cu branza cubulete, un ceai cu paine cu unt si miere, nu stiu ceva usor la ora aia nu e bine cum mananci sunt atatea moduri sa rezolvi problema cu mancatul din cauza serviciului eu ti-am dat cateva variante pentru sanatatea si digestia stomacului tau pe noapte, usturoiul daca iti suporta fiara si stomacul poti sa-l iei si seara dar nu recomand ca poate ti-e rau peste noapte mai bine il tai bucati si in inghiti dimineata ai grija de sanatate ea nu se poate cumpara cu nimic si odata plecata nu mai revine in corpul nostru, mananca pentru a putea trai nu traii doar ca sa vii acasa la 22si sa mananci pe rupte de exemplu. daca noi nu facem nimic pentru sanatatea noastra nimeni nu va face si ea se va deteriora pe zi ce trece iar cand ne vom da seama va fi tarziu bolile vor fi deja instalate in corpul nostru, oricum sunt dar macar sa avem grija sa nu se instaleze bolile grave. ok sanatate, fericire, bogatie iti doresc si daca mai e ceva sunt aici.