De anorexie sufera acele fete care oricat de slabe ar fi, ele se vad grase si incerca sa scada in greutate.
De bulimie acelea care mananca necontrolat si in cantitati mari, iar apoi varsa tot.Boala asta poate duce la : inflamarea esofagului, dinti stricati de acizi si la slabirea inimii.
Iar binge eating: cred ca e asemanatoare cu bulimia dar ei nu vomita dupa ce mananca si de cele mai multe ori devin supraponderale.
In orice caz, tulburarile astea au loc din cauza respectului scazut fata de sine.
Anorexia este cand esti foarte slaba. bulimia este atunci cand vomiti de la mancare, ist binge eating...Nu stiu! N-am auzit de ea...PAPA!
Buna!
Realitatea nu este ca anorexia e atunci cand esti slab si te vezi gras, anorexia este o obsesie legata de aspectul fizic, persoana respectiva, fie ea grasa s-au slaba refuza sa manance ori din frica ca se va ingrasa ori fiindca vrea sa slabeasca, anorexia este ceva psihic dorinta de a fi slaba si atragatoare.Multe persoane au inteles total gresit ce inseamna sa fi anorexic. Unii zic ca e atunci cand esti slab rau si te vezi Gras dar nu e asa.E atunci cand vrei sa iti controlezi corpul pe care il displaci atunci cand chiar daca esti slaba s.au grasuta s.au grasa tu te vezi de miliarde de ori mai grasa decat esti.Iar punctul final Al unei persoane anorexice, este cand I se vad oasele, dar nici atunci nu se va vedea indeajuns de slaba persoana respectiva nu va fi niciodata multumita de greutate.La final se ajunge la spital.
Bulimia este cand mananci apoi iti bagi degetele pe gat si versi intentionat ca sa nu se puna pe tine caloriile acesta se mai numeste si Modul de purificare.
Vreau sa iti spun ca sunt pro-ana(pro anorexie) si pro-mia (pro bulimie)
Si da sunt bulimica si mai am pana la punctul final in care voi ajunge anorexica.Pentru mine sa vars a devenit ca un ritual, daca o data te apuci sa versi o sa iti fie greu sa te lasi.Crede-ma ca nu e deloc usor sa fi asa.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Buna!
Realitatea nu este ca anorexia e atunci cand esti slab si te vezi gras, anorexia este o obsesie legata de aspectul fizic, persoana respectiva, fie ea grasa s-au slaba refuza sa manance ori din frica ca se va ingrasa ori fiindca vrea sa slabeasca, anorexia este ceva psihic dorinta de a fi slaba si atragatoare.Multe persoane au inteles total gresit ce inseamna sa fi anorexic. Unii zic ca e atunci cand esti slab rau si te vezi Gras dar nu e asa.E atunci cand vrei sa iti controlezi corpul pe care il displaci atunci cand chiar daca esti slaba s.au grasuta s.au grasa tu te vezi de miliarde de ori mai grasa decat esti.Iar punctul final Al unei persoane anorexice, este cand I se vad oasele, dar nici atunci nu se va vedea indeajuns de slaba persoana respectiva nu va fi niciodata multumita de greutate.La final se ajunge la spital.
Bulimia este cand mananci apoi iti bagi degetele pe gat si versi intentionat ca sa nu se puna pe tine caloriile acesta se mai numeste si Modul de purificare.Binge eating este mancatul exagerat de mult ori fiindca persoana respectiva ii place sa manance ori e pe sistem de la stres.
Vreau sa iti spun ca sunt pro-ana(pro anorexie) si pro-mia (pro bulimie)
Si da sunt bulimica si mai am pana la punctul final in care voi ajunge anorexica.Pentru mine sa vars a devenit ca un ritual, daca o data te apuci sa versi o sa iti fie greu sa te lasi.Crede-ma ca nu e deloc usor sa fi asa.
Sper ca ti-am fost de ajutor.