| Mario1994 a întrebat:

Clisa, carnea proaspata ( analizata la laborator, negativ) carnati, clisa fiarta de la tara, pot cauza ceva? Probleme? in fiecare an taiem porcul, si crestem porci si dam hrana curata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat le mancati cu moderatie, nu va vor crea probleme. Sunt alimente grase, cu mult colesterol si multe calorii. De aceea, nu ar trebui sa mancati pe zi decat maxim o bucata cat podul palmei, fara a mai manca alta carne in ziua respectiva.

| Silent3025 a răspuns:

Are legatura intrebarea ta cu cazurile de la televizor? adica cele legate de trichineloza sau te referi la altfel de probleme?

| Mario1994 explică (pentru Brigaela):

Daca carnea e sanatoasa, nu mancam in exces sau zilnic. Totusi carnea contine proteine! Ca doctor trebuie sa stiti si asta! Nu va suparati! Fara carnea, nu se poate, doar mancand doar legume si fructe sau cereale! Aiurea. Multumesc pentru raspunsul dv.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Mario1994):

Sigur ca carnea contine proteine si trebuie sa mancati carne zilnic. Dar, asa cum am zis, nu mai mult de o bucata cat podul palmei, fiind vorba ed carne de porc. Restul proteinelor le luati din lactate (trebuie sa consumati zilnic) si oua (unul de 3 ori pe saptamana) Nu am zis nicaieri ca este recomandat sa evitati carnea, mai citeste o data, ca nu ai inteles raspunsul meu.

| minrest a răspuns:

Clisa, find foarte grasa, duce la dislipidemie, apoi colesterolul se depune pe artere. Asa ca trebuie consumata cu moderatie. Dar carnea si carnatii, foarte bune, evident ca nu trebuie sa faci exces nici de ele.