- In 10 minute dupa consumarea unui pahar iti intra zahar in organism, echivalentul a 10 lingurite...
- zaharul din sange cauzeaza un exces de insulina. Ficatul tau reactioneaza la acest lucru transformand cat mai mult zahar in grasime.
- Absorbtia de cafeina e completa dupa 35 minute. Ti se dilata pupilele, iti creste tensiunea si ca raspuns, ficatul elibereaza mai mult zahar in sistemul circulator.
- Corpul tau in 45 minute creste productia de dopamina, stimuland centrii nervosi ai placerii din creierul tau.
- In 60 minute de aici incolo: Acidul fosforic uneste calciul, magneziul si zincul din intestinul subtire, provocand o crestere a metabolismului.
- Proprietatile diuretice ale cafeinei intra in joc (iti vine sa urinezi). Evacuezi calciul, magneziul si zincul ce erau destinate oaselor, precum si sodiu, electrolit si apa.
- Pe masura ce abrambureala din tine se calmeaza, vei avea o lipsa de zahar. Esti iritabil, nervos si/sau lipsit de vlaga. Practic ai eliminat toata apa din Cola si odata cu ea, si o multime de elemente nutritive ce puteau fi folosite de catre organismul tau spre exemplu, in abilitatea de a te hidrata sau in intarirea oaselor si dintilor.
Un milion de articole pe internet, in ziare, reviste si pe site-uri informationale despre pericolele consumarii acestei bauturi carbogazoase. Atatia oameni care se straduiesc zilnic sa ne deschida mintile, si tu intrebi daca e periculoasa? (Amuzant. Hi hi!)
Cred ca cel mai bun lucru este sa il schimbi si eu am consumat mult dar am terminat acum consum Sprite :X (Sprint)
Este ea periculoasa, dar tot tot se vine.
Stiai ca in Topul companiilor cu cele mai mari profituri din lume
Coca-Cola ocupa locul 13?
Uite apa este cea mai buna.eu stiu un prieten care dupa ce a baut in ecces a devenit dependent si nu a mai putut bea altceva apoi a ajuns la spital si a murit.nu vreau sa te alarmez dar daca bei mai mult de max.doua sticle mici pe luna ai putea sa ajungi rau.apa si sucurile naturate de fructe sunt mult mai bune. daca iti place sucul ai putea sa iti iei un aparat de facut sucuri pentru ca majoritatea sucurilor din comert sunt toxice. daca ai deja unul ce mai stepti? sper ca te-am ajutata ...COCA-COLA SI SANATATEA TA NU SE POTRIVESC NU UITA ASTA
Inca n-am crapat(subliniez ca beau in fiecare zi de 2 ani), nu zic ca e buna, am fost la analize si nu am nimic(absolut, ce prosti auzi tu cu tensiunea nu stiu, dar ma rog).
Va aia pe voi toti...
spuneti ca nu beti cola ca e periculoasa dar suntem numarul 1 in europa la consum de cola! la tersase si baruri numai pe cola stati!
altora stiti sa dati sfaturi
In cantitati mari orice este periculos. Daca bei maxim 500ml pe zi nu ai probleme.
Normal am bagat un os in sticla de coca cola si nu pl-am mai gasit pana dimineata a ramas praful osului si am inrrebat si doctorul
sincer
nu as vrea sa-mi stric stomacul treaba ta fundita :X
In toata viata mea nu am baut 1 l de coca-cola.
Si, da! Este, zic eu, mai periculoasa decat alcoolul!
Ce aberatii! Ce e ma cu aceasta bautura, voi credeti tot ce zice la tv unul intr-un halat de savant? Si eu zic ca sucul de portocare te face sa urinezi peste medie... Ma credeti? Nu! Tot ce fac oamenii de stiinta e ca sa va sperie pe voi si sa le cumparati ceaiurile naturiste si "potiunile magice" care nu au nici-un efect. Crezi ca esti mai sanatos daca bei un litru de palinca naturala care iti "rupe" stomacul in doua? Eu cred ca e mai bine cu Cola...
Iata ce se intimpla in organismul tau dupa ce bei cola: http://infopages.md/ce-se-intimpla-in-corpul-tau-daca-bei-cola/
Da coca cola este periculoasa dupa cum cred eu ca ati citit, pe intelesul tuturor noi consumam heroina lichida.
Eu beau coca cola de 20 de ani și mă simt bine
anonim_4396 întreabă:
Xiaoh întreabă: