| deya95 a întrebat:

Cojoc Ioana Estera este o fetita de un an si 11 luni. din Bacau...la 3
zile dupa ce s-a nascut a facut crize epileptice...mergand cu ea din
doctor in doctor s-a constatat ca are leziune pe creier, ea zilnic face
cam 15-30 de crize dosarul ei a fost trimis in Franta si a fost acceptat si pe 21 noiembrie 2011 trebuie sa fie in Franta pentru a face
analizele iar pe data de 27 aceeasi luna va trebui operata! va rugam din
inima sa ne ajutati sa strangem acesti bani...asteptam un raspuns va
multumim din inima!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

As vrea sa te ajut dar nu stiu cum

| deya95 explică (pentru MCRgurl):

Pai noi deocamdata avem nevoie de multi bani si daca ai pe inima iti pot trimite contul bancar...

| MCRgurl a răspuns (pentru deya95):

Sunt minor nu am cont bancar si nici mama nu cred ca ma lasa mama imi pare rau as fi vrut sa va ajut imi plac copiii nu suport gandul ca sunt atatia copii bolnavi

| deya95 explică (pentru MCRgurl):

Multumim ca te gandesti la noi happy

| William a răspuns:

Ba oameni fara creier dc ati trimis dosaru in Franta cand voi stiati ca nu aveti bani? Ce credeati ca se apuca francezii sa faca acte de caritate?

| DrA a răspuns (pentru William):

E greu sa intelegi prin ce trece un om cu un copil bonav. Nu iti doresc sa intelegi vreodata acest sentiment. Normal ca trimiti intai dosarul sa se uite aia pe analize, sa iti spuna cat costa, daca se poate face ceva, daca te pot primii, cand te programeaza... crezi ca pleci asa de capul tau? mai bine te abtii daca nu stii despre ce e vorba.

Sanatate multa bebelui.

| William a răspuns (pentru DrA):

De asta nu vreau eu sa am copii, ca sa nu am probleme.

| deya95 explică (pentru William):

Auzi dar tu inainte sa scrii asta te-ai gandit putin automat ca atunci cand vine vorba de propriul tau copil faci tot posibilul ca sa fie bine si as dori sa numai scoti cuvinte asa fara sa stii despre ce e vorba:think don't talk!

| irina_5692 a răspuns:

Este foarte trist! Imi pare rau! Sper ca bebelusul tau se va face bine!