| Elelena65 a întrebat:

Cola face rău la fiere? Am băut doua pahare de cola și am mâncat tocăniță și a început să mă înțepe rău în partea dreaptă a abdomenului și mai am și o durere de cap.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Citeste aici si sa nu te mire de ce te inteapa in partea dreapta.
https://clickpentrufemei.ro/......36376.html

| gabicoo a răspuns:

Da.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Orice baurura carbogazoasa îți face rau la fiere. Uita te pe net ce nu e recomandat sa mănânci, sa bei dacă ai probleme la fiere

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Da. Am chiar o cunostiinta care inainte sa aiba probleme cu fierea consuma cola in loc de apa. Rezultatul a fost foarte urat. Dupa 1 an in care nu a mai baut nimic in afara de apa si supa si-a facut niste analize care au iesit perfect

| Elelena65 explică (pentru IL0VEDINER0):

Ce mi se poate întâmpla de la fiere? Pot ajunge la operație?

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru Elelena65):

Daca te opresti acum din consumat sucuri si zahar in exces, nu se va intampla nimic, in timp, iti vei revenii. Daca vei continua, vei putea ajunge la lucruri rele

| Elelena65 explică (pentru IL0VEDINER0):

Înțeleg. O să încerc să renunț la sucuri