| Zbanghiu a întrebat:

Colegul meu de banca a facut rubeola acum 2 zile(vineri), adica i-au aparut pete etc..eu am intrat in contact cu el ultima data joi(cu o zi inainte de a-i aparea eruptia pe piele). e posibil sa iau si eu? dupa cate zile erupe? tin sa precizez ca atunci cand eram mic am facut si eu o forma usoara, dar nu a durat mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mâncărici a răspuns:

Depinde de imunitatea ta! Daca spui ca ai mai facut odata sansele sunt mici, insa nu spun ca nu ai putea sa mai faci inca o data! Depinde si de contactu-l intre tine si el daca a fost o simpla atingere nu cred! Bafta

2 răspunsuri:
| parkourxxxX a răspuns:

Depinde de imunitatea ta! Cand erai mica ai avut rubeola? Daca nu ai facut poti sa o iei daca ai facut-o nu iti mai face griji! Bafta (funda?)

| pwp a răspuns:

Daca ai facut, nu vei mai face happy