Daca pastila este pentru calea orala, atunci s-a pierdut efectul (din moment ce a trecut repede in stomac).
Nu tot în stomac ajunge? Adică daca l-ai fi lăsat sub limba, cu ajutorul salivei ar fi ajuns tot în stomac și apoi în sânge.
Nu are absolut nimic. Medicamentul tot se va dizolva. E ca și cum ai înghiți o pastila normala și după care bei apa. Tot în organism ajunge, deci își face efectul. Și eu i au medicamente orodispensabil care se ține pe limbă, însă eu ori îl mestec ( fiindcă nu are gust ) și după beau apa. Și își face efectul.
Deci ce a zis Bula e complet eronat, nu?
Da. Adică și eu cum spuneam, i au medicamente de genul și nu le țin pana se topesc. Eu le mestec și beau apa. Dar oricum își fac efectul. Nu are importanță că le înghiți sau le ții în gură. Însă, depinde și ce fel de medicament este. De ex, din câte știu, medicamentele de inimă, exista și de acelea orodispensabile. Acelea trebuie ținute, astfel încât sa nu fie probleme. Dar pentru alte afecțiuni, dureri etc... le poți și înghiți.
Pentru ce afecțiune e medicamentul respectiv? Îmi poți spune cum se numește?
Postinor 1, Este contraceptiv de urgenta
Insa am sunat la 5 farmacii diferite si toate au zis ca este okay?
Am înțeles. Eu am luat medicamente orodispensabile plic, de genul : ipubrofen pulbere, vitamina d orodispensabil ( pentru că nu pot înghiți tabletele ).
Dar oricum..., după orice medicament, fie orodispensabil, fie tabletă bei apă. Deci, și dacă l ai înghițit nu are nimic. Tot și a făcut efectul.
Cel mai bine ar fi, sa citești prospectul și să vezi ce scrie ( dacă te ingrijorezi )... Însă, dacă cei de la farmacii au spus ca este în regula, atunci nu trebuie sa îți faci griji...
Este acelasi lucru.Tu ai nevoie de el in organism. Daca era ceva faringosept sau strepsils atunci nu isi facea efectul dar in rest nu are legatura.
anonim_4396 întreabă:
Seducatorul întreabă: