Dacă e o persoană care vorbeste in somn, iar tu o provoci... cred că e posibil să schimbi cateva cuvinte (scurte) cu ea. )) Dar cand se trezeste nu isi va mai aminti nimic.
Daca dormi, asta nu inseamna ca esti complet rupt de ceea ce te inconjoara. Subconstientul vegheaza si reactioneaza, raspunde la stimuli. De exemplu, daca faci zgomot, persoana respectiva se trezeste. Daca ii spui sa faca pipi ca trece trenul...si torni niste apa dintr-o cana in alta, sau ii pui mana intr-o cana cu apa calduta, s-ar putea sa faca pipi pe ea. Nu e asta comunicare?
Dacă vorbește în somn, da. Știu o mama care si-a descusut asa fiul ca să afle cu ce fata umbla. Mai apoi, i-a cerut iertare. Altfel, e ca și cand ai încerca să comunici pe FB cu telefonul sau calculatorul închis.
Da,e posibila.Tu o intrebi ceva pe persoana respectiva in timp ce doarme si ea iti poate raspunde.Dar sa nu te astepti la cine stie ce. Poate fi un raspuns de genu,, Taci dr@cu o data si lasa-ma sa dorm" sau,, Du-te-n m0rtii m@-tii in pat si te culca" sau de genu.
Hai ma, nu te supara.Am incercat sa fac o gluma.
Daca e o persoana care vorbeste in somn ar putea fi posibil, dar de obicei cand dormi esti,, rupt" din viata reala si creierul e singurul care mai functioneaza.Isi,,creeaza" fel de fel de scenarii si le pune in ordine iar persoana,, se duce" in alta lume si nu mai e constient de ce e in jurul lui, de lumea in care traieste, de patul in care s-a pus la somn, de nimic!
E destul de greu sa reusesti sa comunici cu cineva in somn dar poti incerca.Pentru ca incercarea moarte n-are.
Si daca vrei, poti incerca! Poate gasesti pe internet mai multe informatii despre asta. Daca s-a mai facut, cum se poate face, cu ce fel de persoane e recomandat etc.
Sper sa nu para absurd.
Pupici