| bleakk a întrebat:

Considerati ca, cosurile trebuiesc stoarse(in special cele negre) sau lasate sa intre inauntru cum e mai eficient? funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Am auzit cum că coșurile nu trebuie stoarse, vor rămîne urme urîte.
Ar trebui consultat un dermatolog să-ți dea un tratament special.
Încearcă mască cu miere.
Te pup!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca le lasi nu le mai poti scoate si o sa arati urat.

| mona a răspuns:

Cele negre eu le storc pentru ca nu le suport

| michelia a răspuns:

Pentru cele negre faci intii o baie de aburi cu musetel cald si se deschid porii.
Apoi scoti punctele negre si la urma te clatesti pe fata cu un tampon cu ceai de galbelene, caldut, ca sa se inchida porii.

| Deeyutzyka a răspuns:

Din cate am auzit de la mama eu n-am cosuri negre dar mi-a zis ca iei niste taratze si cu apa inmuiat si iti freci zona cu acnee (dar va deveni pielea sensibila.)merita incercat le curata imediat:p

| Azt2405 a răspuns:

Nu,nu trebuie pentru ca iti lasa urme pe care o sa le regreti in viitor. Mai bine iti dai cu un ceai de pelin, faci o inhalatie ceva.