| CIVIC1 a întrebat:

Considerati ca guvernantii tarii au fost de buna credinta atunci cand au interzis in totalitate autopsiile celor decedați în timpul,, pandemiei" de Covid 19?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Nu.

| MistarGoGu a răspuns:

O mascarada sinistra! Guvid 19 un experiment SOCIAL și mega Afacere pentru $mecheri! Pune o întrebare simpla! Cat și unde se foloseau mănuși, dezinfectanti și măști înainte de COVID? Cabinete dentare sau spitale în săli de operații sau anumite investigații cu risc de infectare! Și BRUSC a venit Guvidu peste noi cu OBLIGATIA de purtare a măștilor și utilizare de dezinfectanti IN PROSTIE!
Cine a băgat vagoane de $$$ în buzunare? Producătorii și distribuitorii! Hatz

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru MistarGoGu):

Eu atunci ce nu am am miros si gust normal dupa aproape 4 ani de zile? Spune-mi tu doctorewinking

| CIVIC1 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu consider ca cineva ar nega existenta virusului Covid 19 care dupa cum spune-ti v-a afectat si pe dvs.
Întrebarea topicului e alta si se referă la - buna sau reaua credinta a guvernantilor țării cand au interzis autopsiile celor decedați în timpul epidemiei.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru CIVIC1):

Stiu! Daca a fost contagios? Fratemeu l-a vazut pe tata oferind 100 lei. Care a decedat dupa spusele doctorilor in 2020 de COVID. Daca nu era contagios nu ne imbolnaveam toti din casa. Eu zic ca a fost buna credinta nu rea. Ce a fost rau ca nu ne-au lasat sa il inmormantam crestineste cum ar fi fost normal.

| CIVIC1 explică (pentru UnchiulRamiz):

E demonstrat stiintific ca doar viii, adica oamenii bolnavi de Covid19 si care respira sunt contagiosi, pe cand mortii nu sunt contagiosi.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru CIVIC1):

Asta nu am stiut!

| MistarGoGu a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

A fost o mascarada " fabricata "! Nu am spus ca NU a existat virusul CI S-A Pofitat economic și social LA MAXIM!
Scenariul este simplu : provoci o problema. lași câteva luni lumea sa FIARBA de spaima apoi scoți ca magicianul din joben " solutia " miraculoasa în timp ce pe spatele victimelor unii au făcut miliarde!
Toate marile puteri au armament biologic cat sa rada jumate din populație de pe Terra DACA VOR! DE vreo 40 de ani " elita " tot discuta de reducerea populației! Cum? Războaie, alimente cu sute de chimicale, câte o molima *( Guvid ) la interval de câțiva zeci de ani ca prea bate la ochi dacă este des!

| MistarGoGu a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Îmi placi! Ești ironic! Asta este bine! Am doctorat dar de la Academia Tehnica Militara! 2006

| comandantul638386 a răspuns:

Le-au interzis pentru a nu se vedea că oamenii aceia au murit din alte cauze. Covid a fost o situație inventata in virtutea unor strategii politice, economice și geo-strategice, daca îți dorești pot dezvolta.