Lucrurile astea nu se vor rezolva de la sine sau cautand remedii pe internet. Nici treaba cu autosugestia nu mi se pare folositoare. Chiar daca este incomod (recunosc, si eu as avea o retinere), singura solutie este sa mergi la un psiholog si sa faceti impreuna cateva sedinte de terapie.
Ti se intampla acest lucru din cauza ca nu comunici cu lumea, traiesti doar in lumea ta, trebuie sa iti faci prieteni glumeti care sa te ajute sa iti revii.
ai putea merge si la psiholog te-ar ajuta mult
Probabil esti introvertit(a) cu temperament melancolic. Invata sa te cunosti, sau mai simplu ar fi sa te duci la un psiholog. Si eu am probleme cu somnul, dar am invatat ca e felul meu de a fi. Mi-am facut un program stabil de somn, si acum mi-e mai bine. Iti consumi prea multa energie gandindu-te la problemele tale. Si eu sunt introvertit si nu-mi place sa vorbesc cu oricine oricand, dar este total ok; asa sunt eu. Succes.
1. Ori ai nevoie de o exorcizare.
2. Ori cred că ai nevoie să te deconectezi un anumit timp de ceea ce te înconjoară îndeaproape și trebuie să îți eliberezi mintea e gânduri, să te relaxezi.
Du-te într-un loc unde ai putea fi singur, un loc liniștit, doar stai acolo și nu fă nimic măcar 2-3 zile și ju te gândi la nimic. Ajută.