| mgtow a întrebat:

Consum cate o supa la plic in fiecare zi un plic imi ajunge pentru 2 farfurii, tinand cont ca au trecut un test de calitate ca sa nu ucida omul in 4 ani il tine in viata mai mult timp, in rest sendvisuri cu cascaval si salam, marganina, o pizza, cartofi prajiti cu ou. Altceva nu stiu sa gatesc stau singur nu prea am timp sa fac mancare si vin obosit de la munca acasa, simt ca nu prea am puteri cateodata dar ma pot misca fara probleme nu sant la limita si ma dor muschii (intepaturi) dar asta e am reflexe bune si in rest cam atat, mai beau cate o vitamina efervescenta, chestia e ca nu stiu ce varsta prind cel mult pana mor 40 - 50 de ani? Mentionez ca asa voi trai singur datorita timpurilor actuale ele vor bani, petreceri, prostii. Iar eu sant mai linistit om de casa, o plimbare in oras la mall, cu bicicleta fara prieteni falsi sau prosti, e posibil sa imi schimb postul de munca dupa un an de zile sa merg prin europa ca sofer pe autocar si asta ar influenta negativ o relatie pentru mine. Am 74 kg si 1, 84 m inaltime

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca o sa continui cu acest regim alimentar, sigur nu vei depasi 50 de ani...
Google este accesibil oricui si ai posibilitatea sa inveti sa faci mancare, mancare sanatoasa cat de cat.
Invata sa faci supe din legume/ciorbe si elimina supele la plic.
O supa la plic consumata la o luna, nu ar da de banuit, dar sa consumi zilnic..este boala curata.
Pune pret pe sanatatea ta si ingrijeste-te acum, mai tarziu...va fi Tarziu!
O zi buna sa aihappy

| darrio2007 a răspuns:

Mananci foarte nesanatos.

| mgtow explică (pentru darrio2007):

Pana inventeaza o mancare mai usoara sau pastila care tine de foame cateva zile nu am incotro, e misto sa fi sofer dar pe acasa nu ai timp sa faci multe treburi. Asa dupa tine ce varsta as prinde la ritmul asta alimentar?

| darrio2007 a răspuns (pentru mgtow):

Daca bei alcool moderat si nu fumezi poti prinde si 80.Totusi mai usor cu prajeala.

Interesul meu e sa ajung la maxim 60 dar daca mai merge si dupa, asta e laughing

Nu fumez si beau rar la 2 chefuri pe an cand ma cheama rudele la ziua lor

| darrio2007 a răspuns (pentru mgtow):

Multi inainte, Sofere!

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Personal cred ca problema se pune putin diferit decat o vezi tu...

E adevarat, poti sa traiesti o vreme cu chestiile alea imposibile pentru sanatate. Dar corpul va tine minte.

Si nu va fi ca vei fi sanatos pana la 60 de ani si apoi inchizi. Problema este ca o sa te stingi incet si dureros. Ba chinuit de o boala pe termen lung, ba rupt la nivel de tonus mental, ba vei primi posibil medicamente puternice care te vor pune in imposibilitatea de a conduce si de aici totul intra in spirala.

Afecteaza pe termen lung la modul cel mai grav calitatea vietii. Dupa ce ca ai deja o gandire fara viitor mai vrei sa iti violezi viata si cu indarjire.

In ceea ce priveste insa partea cu mancatul (nu are sens sa vorbim si despre altele ca deja pari a te apropia periculos de mult de limita depresiei si a resemnarii) de ce nu incerci macar posibilitatea de a manca fructe. Sau legume. In starea in care sunt ele.

Ca timp, sa speli un mar sau sa decojesti o mandarina ia infinit mai putin decat sa iti prajesti un nou cu carnati si altea astea. In plus mai trebuie sa si speli vasele la final.

In momentul in care vezi viata asa, s-ar putea sa incepi sa ai mai multe sanse.

Iar despre soferie toata viata... nu vreau sa ma pronunt, pentru ca nu te cunosc.

Este simplu. Viata iti ofera oportunitatile pentru care tu decizi. Si nimeni niciodata nu iti poate garanta ceva. Invata sa traiesti cu asta.

Ai o viata inaibte. Da o fuga pe la fundeni, pe la pacientii in faze terminale. Intra in vorba cu unul sau doi pacienti. Atunci vei intelege cat de multe pierzi.

Dar asta nu mai este treaba TPU. Asta ar fi treaba psihologului sa te faca sa vezi viata mai vesel.

Iar despre femei... atata vreme cat intelegi cunoscuta zicala de a te juca cu fundul femeii, nu cu sentimentele femeii, si ea iti va face bagheta dura, nu viata dura.

Si mai gandeste-te la o chestie, daca tot ce ti-am scris pana acum nu merge: cand te-a nascut mama ta, a facut-o crezand in tine. In viitorul tau. Nu o dezamagi. Pt ca tu deja stii ce este dezamagirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

măi, n-ai deloc grijă de tine.