Nu-ti dori sa te ingrasi. Si eu am fost slab si acum am depasit cu mult normalul. Bucura-te cat inca esti slab.
Cola îți distruge organismul în timp. Indiferent că ești slab de la Cola sau din alte cauze, Cola trebuie exclusă din dieta ta zilnică. Băuturile răcoritoare se consumă ocazional (deși cel mai bine ar fi deloc). Renunță la porcăria aia, că nu îți aduce niciun beneficiu, dimpotrivă!
Sunt in aceeasi situatie doar ca nu beau cola, am mancat toate prostiile posibile si nu puneam niciun gram de mica eram slaba..insa am inceput sa fac sport, acasa nu la sala, exercitii usoare..si ce crezi am pus si pun incontinuare pe mine, sportul te ajuta f mult
Si eu am 75 kg si 1.93 cm cel mai mult am avut 81 kg si n-am probleme de sanatate probabil ca esti ectomorf adica ai oase subtiri si musculatura firava de obicei suntem combinatii intre ectomorf si mezomorf sau endomorf cu mezomorf etc. si in legatura cu Cola nu mai bea ca e o otrava incearca sa bei cat mai rar, cel mai bine e sa te duci la medicul de familie sa -ti dea sa faci un set de analize
Analize se fac in fiecare an alea de acu 2 ani sunt istorie antica te duci la medic ii spui ca te ingrijoreaza faptul ca esti slab si ca vrei sa-ti dea sa faci analize nu platesti nimic ca esti elev
De ce sa te ingrasi? grasimea e o boala iar treaba cu cate calori trebuie sa ai la o anumita inaltime nu sunt de acord daca te simpti ok nu trebuie sa te ingrasi
Nu are legatura cu cola inseamna ca digeri mancarea foarte repede si de asta nu poti sa te ingradi
Nu are legatura cu cola inseamna ca digeri mancarea foarte repede si de asta nu poti sa te ingrasi