| 1Chris1 a întrebat:

Consum Coca-Cola in medie de o sticla in 2 zile. Problema e ca sunt foarte slab pentru varstea mea de 17 ani, am numai 55 de kilograme si o inaltime de 1, 75m. De ce sunt asa slab desi mananc destul de mult? O fi de la Cola?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-ti dori sa te ingrasi. Si eu am fost slab si acum am depasit cu mult normalul. Bucura-te cat inca esti slab.

| Lola05 a răspuns:

Cola îți distruge organismul în timp. Indiferent că ești slab de la Cola sau din alte cauze, Cola trebuie exclusă din dieta ta zilnică. Băuturile răcoritoare se consumă ocazional (deși cel mai bine ar fi deloc). Renunță la porcăria aia, că nu îți aduce niciun beneficiu, dimpotrivă!

| darriya a răspuns:

Nu,e de la sportul pe care nu il practici

| darriya a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie doar ca nu beau cola, am mancat toate prostiile posibile si nu puneam niciun gram de mica eram slaba..insa am inceput sa fac sport, acasa nu la sala, exercitii usoare..si ce crezi am pus si pun incontinuare pe mine, sportul te ajuta f mult

| KLLO a răspuns:

Si eu am 75 kg si 1.93 cm cel mai mult am avut 81 kg si n-am probleme de sanatate probabil ca esti ectomorf adica ai oase subtiri si musculatura firava de obicei suntem combinatii intre ectomorf si mezomorf sau endomorf cu mezomorf etc. si in legatura cu Cola nu mai bea ca e o otrava incearca sa bei cat mai rar, cel mai bine e sa te duci la medicul de familie sa -ti dea sa faci un set de analize

| 1Chris1 explică (pentru KLLO):

Am facut analizele acum 2 ani si n-a fost nicio problema de sanatate. mai fac sport, adica joc fotbal, de obicei vara zilnic, si in rest de 2-3 ori pe saptamana.

| darriya a răspuns (pentru 1Chris1):

Si dupa ce faci sport mananci? eu dupa ce faceam sport mancam de 3ori pe zi plus gustari, dulciuri.dar la anii tai esti in crestere, dc nu te duci la sala? incearca si asa

| KLLO a răspuns:

Analize se fac in fiecare an alea de acu 2 ani sunt istorie antica happy te duci la medic ii spui ca te ingrijoreaza faptul ca esti slab si ca vrei sa-ti dea sa faci analize nu platesti nimic ca esti elev

| maria4545 a răspuns:

Hahahah

| florin17 a răspuns:

De ce sa te ingrasi? grasimea e o boala iar treaba cu cate calori trebuie sa ai la o anumita inaltime nu sunt de acord daca te simpti ok nu trebuie sa te ingrasi

| Fcdb_Myhay_1982 a răspuns:

Nu are legatura cu cola inseamna ca digeri mancarea foarte repede si de asta nu poti sa te ingradi

| Fcdb_Myhay_1982 a răspuns:

Nu are legatura cu cola inseamna ca digeri mancarea foarte repede si de asta nu poti sa te ingrasi