| fyfster a întrebat:

Conteaza la ce ora ma apuc sa fac exercitiile fizice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Mai nu conteaza, conteaza ca le faci, eu de exemplu fac aerobic de la 2 jumatate pana la 3 jumatate.

| katala a răspuns:

1. La cel putin 1, 30 - 2 ore distanta de mese (inainte si dupa)
2. Depinde ce fel de exercitii faci! Dimineata sunt recomandate exercitii usoare(gen inviorare), pentru ca muschii si toate articulatiile sunt "reci", si exista riscul unor accidente neplacute(gen intinderi, luxatii usoare); daca vrei exercitii de forta (cresterea masei musculare, reliefare, mobilitate) este recomandabil sa le faci dupa ora 16.

| mihaibrasov a răspuns:

Nu prea, conteaza sa le faci. Totusi nu e bine imediat dupa ce ai mancat.

| Bunny a răspuns:

Multi zic ca fac dimineata.De exemplu se scoala de la 5-6 sa alerge, sa sara coarda etc.Eu zic ca cel mai bine e sa le faci seara pentru a da jos ce ai acumulat in timpul zilei. Daca le faci dimineata si in restul zilei mananci ce folos mai au? Deci cel mai bine seara, dar nu inainte de culcare si cu ceva timp dupa ultima masa.happy Sper ca te'am ajutat.happy

| georgesur a răspuns:

Conteaza!
Este important sa fie facute cu min 2 ore dupa masa si cu min 2 ore inainte de urmatoarea masa.De asemenea nu este bine sa le faci inainte de culcare!

| fyfster explică:

Aha eu fac pentru cresterea masei musculare. si le cam faceam inainte de culcare ca am auzit ca daca le fac dimineata slabeste sistemul imunitar si in timpul zilei nu prea am timp, oricum multumesc mult pentru raspunsuri las sa selecteze singur raspunsul castigator,
Ca un paralel imi puteti spune si de ce nu e bine sa le fac inainte de culcare?