| AvalohAlyn a întrebat:

Conteaza si alimentatia pentru starea de bine psihica? Adica alimentatia influenteaza psihicul si sistemul nervos, creierul? Imi puteti explica pe scurt? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Mariu0699 a răspuns:

Da, sunt foarte multe alimente care nu ajuta doar pentru un corp mai sanatos, ci si pentru o minte mai sanatoasa. De exemplu stiu ca cerealele integrale sunt bune ca iti regleaza umorul, agresivitatea si memoria.
Pestele e foarte cunoscut pentru a imbunatati mintea.
Nuci, rosii, fructe acre ca si portocalele si lamaia, chiar si apa fiindca daca bei multa apa idratezi si mintea. Sunt multe acum dar ti le-am zis pe care le stiam eu. Peace❤️

| minrest a răspuns (pentru Mariu0699):

Hidratezi creierul, sper ca ai vrut sa spui.

| Mariu0699 a răspuns (pentru minrest):

S-a inteles ce voiam sa spun. Si da, ma refeream la hidratarea creierului, probabil asa mi-a venit sa spun pe moment happy

4 răspunsuri:
| KLLO a răspuns:

Da, mai putina carne si mai multe legume si uleiuri ( uleiurile din seminte, ulei de in, ulei de masline ) astea-s bune la creier.Si daca esti fan peste mananca peste mic asta nu are mercur ca ala mare.

| KLLO a răspuns:

Sa stii ca uleiurile sunt foarte puternice nu bagi in tine ca spartul, cel putin asta de in, le bagi in salate.