| AlinElle89 a întrebat:

Contraceptive logest ia cineva? Te poti ingrasa de la ele? Msk:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Organismul îţi poate spune, unele persoane slăbesc altele se îngraşă şi restul rămân la greutatea lor iniţială.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Citeste aici, legat de anticonceptionale: http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-4.htm

| Corina a răspuns:

Fiind pe baza de hormoni, toate anticonceptionalele au reactii adverse: dereglarea sistemului digestiv, crestere in greutate, pilozitate in diferite parti ale corpului - adica aparitie de par, etc. Depinde insa de la un organism la altul.

| Neli_Morut_1983 a răspuns:

Eu le iau de 3 ani si in ultimele 10 luni am inceput sa ma ingras ca o vita, desi nu am schimbat felul de-a manca (dinpotriva, mananc mai sanatos). In general aveam 48-50 si acum Logest m-a adus la 58-59. Am inceput sa mananc dietetic si sa fac miscare multa si tot nu slabesc. Nu mai am apetit sexual si dorm prost.
In 2 saptamani ma duc la ginecolog si-l schimb. Recomand sa vorbesti cu ginecologul despre partile astea sa stie ce sa-ti prescrie.