| LoVeRainbowAnDmUsic a întrebat:

Copiilor peste 14 ani le dauneaza cafeua? Daca da dc?+Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Normal. Are cofeina, care este un stimulent. Actionand asupra sistemului nervos central este drog (prin definitie). Consumata frecvent duce la probleme cardiace, hipertensiuna arteriala si eventual anxietate

| Dark13 a răspuns:

Pai da pentru ca au cofeina, poti chiar tu citi http://www.sanatate.org/cafeaua-efecte.php

| LoL2000 a răspuns:

Sincer nu stiu thinking eu una beau cafean in fiecare zii si da am 14 ani dar se poate sa-ti afecteze si la sanatate pentru. ca-ti ia foarte mult din Calciu :-s dar na mie tot imi place big grin laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cafeaua dauneaza tuturor nu numai copiilor! Are efecte nocive in timp! TRemuratul mainilor, probleme cu tensiunea arteriala, pierderi de memorie si in plus se distrug neuroni!

Întrebări similare