| XYoMenFlorynX a întrebat:

Copilul meu de 10 ani are o tuse mai mult seaca si nu-l doare nimic, si nici temperatura nu face.
Ce poate fi oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tusea nu este o boala, ci doar un simptom. Ea anunţa faptul ca, undeva, in corpul tau, există o problemă. E bine sa nu o ignori si sa te duci la medic. Exista mai multe feluri de tuse, fiecare tratata în mod diferit.

Tusea seaca: de cele mai multe ori, acest tip de tuse are ca punct de plecare laringele. Cred totusi ca un control larigo-faringian ar fi potrivit.

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Poate fi o bronsita asmatiforma pe fond alergic. Du-l la un medic pneumoftiziolog.

| Adina77 a răspuns:

Buna!
Inainte de a-l duce la medic preventiv,vezi de nu e alergic la ceva.Un detergent nou,un parfum de camera nou, praf, polen, acarieni, un parfum nou de-al membrilor familiei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-are nimic, e nervoasa, asa s-a obisnuit...

| shockyke3elovecs a răspuns (pentru anonim_4396):

Salut Florin! Am 14 ani si am o sora de 7 ani si tusea sec. am fost la doctor cu sora mea. doctoru de familie mi-a spus ca nu are nimic e doar o tuse seaca sa nu ne facem probleme!

Cel mai bine du-te cu el si consultal happy sper ca te-am ajutat

| shockyke3elovecs a răspuns:

Salut florin happy am 13 ani si sora mea de 7 ani tusea sec m-am dus la doctor si a spus ca nu are nimic este doar o tuse seacahappy
Sper ca te-am ajutat!