| tonyc7 a întrebat:

Copilul surorii mele care are doar 6 anisori si e foarte firav, a mancat goale mai multe rosii cumparate de la hipermarket. Rosiile erau foarte tari, ca merele, si de aceea el le-a mancat cu pofta. Cateva ore mai tarziu am citit intamplator pe net un articol in care se semnala ca rosiile tari sunt tratate chimic cu substante periculoase, care nu se pot indeparta nici dupa spalare. Toata familia am consumat acele rosii, insa cel mai mult ne facem griji pentru cel mic! Am cumparat 3 kg iar el a mancat goale vreo 6. Suntem ingrijorati! Cat de mare este riscul de imbolnavire in urma consumarii acelor rosii? Ataca ficatul sau faci cancer? Sunt absolut convinsa ca au fost tratate chimic, insa tarziu ne-am dat seama!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic

| tonyc7 explică (pentru Robert2526):

Pe ce te bazezi? Daca nu se intampla nimic, atunci de ce mai exista avertizari oficiale ca sunt periculoase?