| catafasfas a întrebat:

Coroana capului are o culoare diferita de cea a capului este mai rosie /grena nu stiu cum sa spun...si ustura putin...nu am avut contact sexual pana acum

Iar cand ating capul se simte foarte incomod...nu dureros incomod. iar cand nu este erect este si mai incomod big grinD...

Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Dacă ai și un fel de bubițe mici sau pete roșii posibil să fi făcut o candidoză, dacă nu poate fi o iritație asta dacă te masturbezi... Oricum du-te la medic nu avem ce să îți facem noi aici. În afară de faptul că să te speli cu un săpun cu ph neutru și fără geluri de duș n-am ce să îți spun.

| blacksmoke999 a răspuns:

Asta pentru ca a stat acoperit tot timpul. Cand te masturbezi, incearca sa il atingi putin de tot, scurt. Cu timpul trece... mai ales daca faci sex.