| AnonimMareMareMare a întrebat:

Coronavirusul se poate agrava si indrepta spre moarte la persoanele intre 16-20 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
34 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru Simpatic):

Sadrian nu are argumente, cand i-am zis sa-mi spuna de ce e pro SUA, a zis sa am rabdare ca va spune, eram sigur ca nu imi va spune nimic, si i-am zis pe loc atunci ca asa va face. Degeaba spune, ca, adevarul e doar unul, ala confirmat de fapte, de istorie, nu de ce se zice. Sigur ca asta ca SUA l-a bagat, e doar o presupunere, ca si la ei a ajuns in final.

Poate nu l-a pus SUA, ca daca vroia sa faca rau, SUA baga unu agresiv urat de tot, nu asta care practic mai mult panica a facut, iar china oricum trece si peste asta, nu au reusit sa o darame in caz ca asta au vrut. Au n laboratoare in tarile baltice, asta nu mai e conspiratie, In Georgia au murit n oameni, muncitorii din lab sau ce or fi medici, aia au imunitate diplomatica, sa nu poti sa-i iei la intrebari. De nu au la ei acasa?! Pai sa nu cumva sa si-o ia ei. Evident ca au mintit ca acolo nu e nici vorba lab de tampenii.

Pai si tu te lasi atins de ce zice? Eu i-am zis clar ca nu, incearca sa ma faca prost dar la mod inteligent, dar nu poate, ca nu are argumente, si i-am zis "nu face asa ca nu reusesti".

Ti-am explicat pe privat cum e cu adevarata politica, cu fapte, ti-am prezentat.
China va rezista, deci nu e problema, isi va relua toata productia. Deci vom avea chinezarii mai departe.

| Mosotti a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Nu, nu prin omorarea celor cu boli, ci prin panica! Panica face ravagii in economie, tu nu vezi cat se exagereaza?! Mai castiga si comerciantii, ca e una sa ai un venit mare in timp scurt, si alta pa timp mai lunt, nu e tot aia, cum zic unii "si asa daca cumperi mult acu, nu mai cumperi alea mult timp". Banii aia multi deodata ii investeste in imobiliare, in aur, dar altfel dura mai mult pana le luau, trebuia sa stranga banii cum s-ar zice!