| constantinconstantin a întrebat:

Creau sa stiu si eu, cat costa sa imi fac o injectie cu vitamine? si de care ar trebui sa fac pentru ca vreau sa ma ingras si am auzit ca se poate cu injectii cu vitamine. dau funda pentru raspunsuri.thanks

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ruxuletz a răspuns:

Ok. Te sfatuiesc sa stai in banca ta. Eu cand eram mica eram foarte slaba...si parintii mi-au facut tot asa, injectii cu vitamine sa mai ma ingras.si la 17 ani am prea multe kg fata de cate ar trebui sa am happy si ma chinui sa slabesc, asa ca mai bine e de preferabil sa mananci mai mult, nu sa faci fel si fel de injectii si dupa sa regreti.

3 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

De ce sa iti faci injectii cu vitamine? Daca ai stii cat sunt de dureroase nu ti-ai mai dori asta. Poti sa iei vitamine sub forma de pastile dar sa stii ca nu vitaminele te ingrasa. Hormonii te ingrasa cu timpul si bineinteles, mancarea. Poti sa faci sport in fiecare zi si cu timpul o sa ajungi la varsta la care o sa arati bine

| iTami a răspuns:

Mai bine nu-ti face injectie, parerea mea.
habar n-am cat costa.

| ellai a răspuns:

Si eu am incercat injestii si pastile cu vitamine insa la mine nu a functionat nimic. cel mai bine e sa te ingrasi treptat mancand.