| Amelia87 a întrebat:

Cred ca am avut intoxicatie alimentara, ca am vomitat toata nopatea de credeam ca mor.crying Am vrut sa chem Ambulanta, dar am ramas acasa si am facut spalaturi intestinale...Astazi ma simt putin mai bine, dar nu pot minca nimic.am baut doar niste ceai si mai am si o durere mare de cap...Mama, sarmana a stat toata nopatea linga mine, si a doua zi a plecat la serviviu. oricum sunt foarte ametita.Credeti ca ar trebui sa consult un medic totusi? Sau sa ma odihnesc si poate-mi trece...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa mergi de urgenta la medic.Nici nu stii ce complicatii se pot ivi.Acum 2 ani mi s-a intamplat si mie ceva asemanator.Am vomat toata ziua si eram asa de slabita de nu ma mai puteam tine pe picioare...am avut nevoie de o perfuzie sa imi revin. Dupa 2 zile mi-am revenit dar a trebuit sa fac niste injectii cu vitamine. E bine sa mergi totusi la medic.Iti poate da ceva care sa te ajute.Bineinteles, tot ce poti face pentru tine este sa te odihnesti si sa grija cat mananci si ce anume...totul va fi bine, trebuie doar sa fii optimista!winking

3 răspunsuri:
| Zâmbărici a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa mergi la doctor... e mai bine si pentru linistea ta si poate iti da vreun tratament si o sa-ti treaca durerea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu e intoxicatie. poate fi vorba despre altceva mai grav:fierea, ficatul, stomacul, apendicita, etc. du-te la medic ca sa afli cauza exacta.

| nikolika a răspuns:

Da ai nevoie de un medic