anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca am cancer anal straight face de 1 saptamana am observat chiar la dus am vaz ca mi-a iesit un fel de umflatura langa anus si din cate am citit pe internet se pare a fi cancer straight face am 15 ani foarte ciudat vreau parerea la fiecare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KefDeKef a răspuns:

Tumorile din aceasta zona pot fi cancere de piele nu cancere anale.
Simptome:
Posibile semne de cancer anal sunt sangerarile din anus sau din rect sau o umflatura langa anus.
Exista si alte cauze pentru astfel de acuze, nu doar cancerul anal.
Cred ca ti-am fost de ajutor.Mergi mai bine la un doctor pentru a te consulta. Sper sa nu fie asa cum spui tu, ca nu este bine.
Multa sanatate!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este extrem de putin probabil sa fie cancer anal. Practic e aproape imposibil la varsta ta. Mai degraba un hemoroid sau un sinus pilonidal. Du-te la medicul de familie.

| EmaS a răspuns:

Ce repede ti-ai dat diagnosticul! Cu siguranta este vorba de hemoroizi. Oricum,este bine sa mergi la medic pentru ca este bine sa tratezi in faza incipienta, decat cand este prea tarziu. Fugi la doctor!(Mama mea face tratament pentru hemoroizi la Clinicile Proctomed de ultima generatie, se face fara operatie fara durere si costa 1500Lei.)

| Gabonne1982 a răspuns:

@Andy ...frate nu mai speria copilul asta cu fel de fel de cancere.Tu gandesti inainte de a debita prostia asta : "Tumorile din aceasta zona pot fi cancere de piele nu cancere anale.
Simptome:
Posibile semne de cancer anal sunt sangerarile din anus sau din rect sau o umflatura langa anus".Hai nu zau?! Mai omule, este vorba despre un hemoroid si nimic altceva.Tu i-ai spus exact ce vroia sa auda pesimistul din el.Eu am avut hemoroizi si erau mult mai mari decat al lui si uite ca n-am mai murit de..."cancer".

@kzn00b eu iti recomand sa te duci de urgenta la doctor.Probabil ai un hemoroid de gradul 1 care se poate trata si fara operatie. Daca nu te duci rapid la doctor, acel hemoroid se va mari si cand va ajunge la gradele 3 sau 4 operatia va fi inevitabila.Lasa rusinea de-o parte si fa ce-ti spun eu.Eu m-am operat si stiu ce vorbesc.Cat despre cancer, sa-ti iasa din cap!

| AFR81 a răspuns:

Sincer,nu cred ca e cancer happy. Stai linistita, du'te maine la doctor, daca nu te'ai dus dejahappy.

| Cheetah a răspuns:

Poate nu e neaparat cancer... poate fii o infectie ptk nu numai cancerul se manifesta prin umflaturi happy Eu zic sa te duci la un control, pentru a fii sigura. Succes! :*

| darkside106 a răspuns:

Nu ai cancer laughing ai hemoroizi. Hemoroizii sunt niste vene care ies la exterior si dor rau de tot. Dar trece cu unguiente.

| Robert_Durnoiu_1981 a răspuns:

Am si eu o problema.de o saptamana mi-a aparut o umflatura la iesirea din anus.Nu este dureroasa si as vrea sa stiu ce este.cand ies cu scaunul simt putina durere dar de 2 zile folosesc un unguent care a ameliorat durerea,,,,, dar umflatura nu a disparut..are marimea unui bob de orez