| doarEu001 a întrebat:

Cred ca am candidoza pentru ca am toate simptomele.medicul de familie e posibil sa imi dea tratament sau trebuie sa ma duc neaparat la ginecolog? si daca da, cam cat costa o consultatie, dar nu la privat ca nu dispun de multi bani.si imi va lua si vreo proba de secretie pentru analiza sau isi va da seama de ceea ce am doar din cosultatie? iar pentru prietenul meu ce tratament ii va da? funda:X urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Buna! Iti poate da tratament pentru candidoza si medicul de familie, dar ar fi bine sa mergi la ginecolog pentru a iti face un examen al secretiilor vaginale. http://www.i-medic.ro/boli/candidoza-vaginala Multa sanatate!

| aryana1991 a răspuns:

Daca esti sigura ca ai poti gasi la farmacie o crema si ceva pastile cred...la ginecolog nu platesti daca te duci intr-o policlinica cu trimitere de la medicul de fam si o adeverinta de salariat sau de elev