| juniper a întrebat:

Cred ca am o infectie la ureche, fiindca ma doare in interior si am si scos ceara cu o lumanare de la magazinul de naturiste. Tot ma doare, am incercat si cu picaturi si tot ma doare, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu-ți mai introduce corpuri străine în ureche.
Mergi la camera de gardă să te vadă un medic O.R.L.-ist pentru diagnostic și tratament.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
luciana
| luciana a răspuns:

Urgent la medicul ORL - ist; cu bilet de trimitere. Sanatate multa, Lucien.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

A patit fiul meu asa ceva, a fost la un medic ORL-ist i-a recomandat CERUMEN, isi punea picaturi de 2 ori pe zi (dimineata si seara), ai indicatii pe prospect. Dupa doua zile nu a mai avut probleme.

| mioara a răspuns:

Du-te la dr orl nu sta pe o ureche urgent.

| SweetCandy a răspuns:

Mergi l medicul orelistbig grin uite in Bucuresti este medicul Sarafoleanu, stiu pentru ca am avut si eu probleme, fa-i o vizita, pentru ca nu e de glumit!straight face

| aysun a răspuns:

Mai stai, poate iti trece. E prea periculos sa mergi la doctor.

| aysun a răspuns:

Raspunsul meu de mai sus a fost un sarcasm, pentru inaptul care a votat nefolositor si stupid. Nu-mi pasa de puncte.

| juniper explică:

Nu-mi bag nimic in ureche.

| juniper explică:

Tot ma gadila urechea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du`te la doctorul de familie, ca are el ceva 'aparate' speciale cu care se uita in urechea ta, nu e nevoie sa mergi la ORL.
Dar nu mai sta pe ganduri, pentru ca e periculos!

Multa sanatate!:*:*:*

| alexutza_6507 a răspuns:

Mergi la medicul oftalmolog sau la doctorul de familie